Blogtrippers.nl

Als blogger Europa door voor Eindhoven Airport?

Heb jij er altijd al van gedroomd om al bloggend de mooiste bestemmingen van Europa te verkennen? Die droom kan nu werkelijkheid worden! Eindhoven Airport is op zoek naar een blogger die bereid is twee weken lang al vliegend door Europa verslag te doen van alle prachtige bestemmingen.

Op Blogtrippers.nl kun je online je profiel aanmaken. Deze kan bestaan uit tekst, foto’s en video’s van eerdere reizen. Zorg vervolgens voor zoveel mogelijk stemmen op jouw profiel. Je maakt dan kans op een unieke reiservaring. Met het Tulip Inn Hotel op Eindhoven Airport als basis vertrek je naar meerdere Europese bestemmingen in twee weken tijd. Daar voer je verschillende ‘blogopdrachten’ uit en ga je unieke reisreportages maken. Als klap op de vuurpijl word je op een aantal bestemmingen vergezeld door een pro blogger, die je de kneepjes van het blogvak bijbrengt!
Een professionele jury zal de uiteindelijke winnaar bekend maken.

Meer dan 75 bestemmingen

Vanaf Eindhoven Airport reis je snel en gemakkelijk naar meer dan 75 bestemmingen in en buiten Europa. Met onder andere Transavia, Ryanair, ArkeFly, WizzAir en Corendon kom je op de mooiste plekken. Van Londen tot Marrakech, van Kopenhagen tot Budapest en van Porto tot Dublin.

 

(bron: www.blogtrippers.nl)