girl-in-the-gym-1391368_640

5 sportkledingtrends

Er is geen reden om er niet goed uit te zien tijdens het sporten. Een sportieve outfit die er goed uitziet en comfortabel zit maakt je ook nog eens zelfverzekerder. Tegenwoordig heb je zoveel keuze qua merken en outfits. Om je op weg te helpen hebben we een lijst met 5 sportkledingtrends samengesteld. Van welke trend ga jij gebruik maken?

1. Sportkleding die je overal kan dragen
De overgang van de sportschool naar je werk of bijvoorbeeld de supermarkt klinkt niet echt ideaal. De meeste sportkleding is zo gemaakt dat je waarschijnlijk niet op je gemak voelt om tijdens andere gelegenheden te dragen. Maar daar komt dit jaar verandering in. Materialen worden steeds innovatiever, nieuwe stoffen worden geïntroduceerd die ingetogen zijn waardoor je sportkleding niet meer kan onderscheiden van een normaal kledingstuk. Hoe fijn zou het zijn als je yoga-outfit ook perfect is voor een middagje shoppen of voor op je werk?

2. Inspiratie uit de natuur
Kleuren en texturen uit de natuur zijn niet alleen een populaire modetrend, ook sportkleding moet er aan geloven. Sportkleding mag er vrolijk uitzien en opvallen, met gekke patronen en felle kleuren. Denk aan eco prints, bloemen, vlinders, bladeren en ga zo maar door. Heerlijk voor het buitensporten of breng de natuur terug in de sportschool met je outfit!

3. Vochtbestendige zakken
Er zijn nog maar weinig mensen die geen mobiele telefoon hebben. Tijdens het sporten is het natuurlijk erg fijn om muziek te luisteren terwijl je jezelf in het zweet werkt. Veel mensen gebruiken dan ook een sportarmband. Maar wat dacht je van speciale zakken voor je mobiele telefoon die geïntegreerd is in een T-shirt? Zou dit niet veel handiger zijn? Natuurlijk wel vochtbestendig zodat je geen zorgen hoeft te maken dat er zweet op je mobiele telefoon komt.

4. Spandex onesie
Ken je de onesie? Dit is een broekpak uit een stuk, ook wel jumpsuit genoemd. Een casual kledingstuk om in te relaxen op de bank. Er is nu ook een sportversie van de onesie gemaakt van spandex. Misschien niet een trend voor iedereen, maar als je lef hebt en graag opvalt in de sportschool doet de onesie het werk voor je.

5 De cut-out top
Waarom zou je een top willen hebben waar een deel uit is geknipt? Nou, het kan er heel sexy uitzien. Als je goed in shape bent mag je hier best wel trots op zijn. Een trend die vooral geschikt is voor vrouwen, met een cut-out top benadruk je de mooiste delen van je lichaam. De cut-out trend komt uit de modewereld en is al een tijdje populair, niet gek dus dat de trend overwaait naar sportkleding.