race-695303_640

Maak je klaar voor de Spelen

Het EK atletiek dat in juli in Amsterdam werd gehouden was voor ons land een groot succes. We hebben zelfs meerdere gouden medailles in de wacht gesleept. Dat belooft veel goeds voor de aankomende Zomerspelen, die op 5 augustus in Rio de Janeiro in Brazilië worden gehouden. De kans dat onze nationale sporters een flink aantal medailles mee naar huis nemen is groot. En dat maakt het kijken naar dit mondiale evenement er alleen maar leuker op!

Ongelimiteerd vermaak
Het leuke aan de Spelen is dat er zoveel verschillende sporten zijn om naar te kijken. Als je kaartjes hebt kunnen bemachtigen voor de aankomende editie, dan ben je een gelukkig mens. De sfeer rondom een evenement als de Zomerspelen is ongekend. En natuurlijk is reizen naar Brazilië ook geen straf. Als je niet naar de wedstrijden aan het kijken bent, kun je het prachtige Rio de Janeiro verkennen. De vraag is natuurlijk of je daar überhaupt tijd voor hebt. Er staan maar liefst 28 verschillende sporten op het programma. Ga je niet naar de Spelen, maar wil je nog wel een keer naar Brazilië op vakantie? Kijk dan op Vliegtickets.nl, WTC.nl of Vliegtarieven.nl om een voordelig vliegticket te boeken.

Atletiek, wielrennen en turnen
Voor iedereen die niet naar Brazilië kan om onze  sporters aan te moedigen, biedt de televisie uitkomst. Alle wedstrijden kun je thuis op je gemak volgen. Voor ons zijn er dit jaar een aantal sporten die extra leuk zijn om naar te kijken. Zo mogen we de atletiekwedstrijden van Daphne Schippers natuurlijk niet missen. Bij het wielrennen maakt Tom Dumoulin tijdens de tijdrit kans op een medaille. En natuurlijk mogen we ook Epke Zonderland niet vergeten.

athletics-649644_640

Zien sporten, doet sporten
Wij weten natuurlijk niet hoe het bij anderen zit, maar voor ons geldt dat we door anderen te zien sporten zelf ook weer zin krijgen om onze sportoutfit aan te trekken. En laat de zomer daar nou de ideale periode voor zijn. In de winter is het best moeilijk om ’s avonds als het al donker is nog naar de sportschool te gaan, maar in de zomermaanden hebben we daar vaak nog genoeg energie voor. Ook is sporten in de buitenlucht zomers een goede manier om na je werk nog wat tijd buiten door te brengen. Je kunt een rondje gaan hardlopen of deelnemen aan één van de vele bootcamplessen die worden gegeven.

Schaf de juiste sportkleding aan
Zorg er wel voor dat je tijdens het sporten de juiste kleding draagt. Doordat je veel zweet moet je outfit goed ademen. De mooie sportkleding van Underarmour.nl is met dit idee in het achterhoofd ontworpen. Ook bij Perrysport.nl en Telstarstore.nl shop je de leukste sportshirts en -broeken voor tijdens het sporten. Ben je op zoek naar een koopje? Dan kun je eens naar de collectie van Scapino.nl kijken. Als je voor het eerst gaat hardlopen is het erg belangrijk dat je de juiste schoenen draagt. Op Asics.nl kun je kiezen uit vele goede modellen.

Nu al zin om naar de sportschool te gaan of buiten te gaan sporten? Koop dan vandaag nog een nieuwe sportoutfit!